You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Dein Meerwasser Forum für Nanoriffe. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

GERRY10

Intermediate

  • "GERRY10" started this thread

Posts: 323

Location: Schönfließ bei Berlin

Occupation: BMW Motorrad Bau

wcf.message.sidebar.activityPointsPerDay

Thanks: 34

  • Send private message

1

Thursday, January 9th 2014, 7:07pm

Was ist mit der Euphelia

Kann mir jemmand sagen was mit meiner Euphelia sein könnte.Seid 2 Tage öffbet sie sich nicht mehr meine Wasserwerte sind in Ordning.Schaut euch mal die Fotos an vorher nachher
GERRY10 has attached the following images:
  • rps20140109_190444.jpg
  • rps20140109_190405.jpg

Ratze

Salino

    info.dtcms.flags.de

Posts: 1,513

Location: Gelsenkirchen

Occupation: Gärtner

wcf.message.sidebar.activityPointsPerDay

Thanks: 66

  • Send private message

2

Thursday, January 9th 2014, 7:59pm

Hi Gerry!
Was sagen die Strömungsverhältnisse und der Calziumwert?

GERRY10

Intermediate

  • "GERRY10" started this thread

Posts: 323

Location: Schönfließ bei Berlin

Occupation: BMW Motorrad Bau

wcf.message.sidebar.activityPointsPerDay

Thanks: 34

  • Send private message

3

Thursday, January 9th 2014, 8:49pm

Hallo dirk
Calcium liegt vei 480
Habe sie etwas geschützter gestellt vielleicht ist die Strömung dort zu stark.
Gruß. gerry

Ratze

Salino

    info.dtcms.flags.de

Posts: 1,513

Location: Gelsenkirchen

Occupation: Gärtner

wcf.message.sidebar.activityPointsPerDay

Thanks: 66

  • Send private message

4

Thursday, January 9th 2014, 8:56pm

Ach Mensch, Gerry, du hast ja die Wasserwerte in der Signatur angepinnt...
Wie doof, dann nach Calzium zu fragen! :dash:
Zu starke Strömung mag die Euphyllia nicht, ebenso wenig, wenn zu wenig Wasserbewegung da ist.
Vielleicht ist das Problem durch die Umstellung ja schon gelöst? Lass mal ein paar Tage verstreichen.
Ist denn PO4 wirklich bei 0? Das könnte natürlich auch ein Grund sein...

GERRY10

Intermediate

  • "GERRY10" started this thread

Posts: 323

Location: Schönfließ bei Berlin

Occupation: BMW Motorrad Bau

wcf.message.sidebar.activityPointsPerDay

Thanks: 34

  • Send private message

5

Thursday, January 9th 2014, 9:50pm

der PO4 wert liegt bei 0,05

Social bookmarks

Counter:

HTML Editor - Full Version
Hits today: 7,108 Clicks today: 15,098
Average hits: 21,611.43 Clicks avarage: 50,941.86